سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گزارشی در خصوص سید سراج الدین موسوی/ بخش اول

ارسال شده توسط یاران امام در 92/2/9:: 3:51 عصر

 

حوادث و فتنه های سیاسی همیشه در طول تاریخ محصول نفش آفرینی بازیگرانی بوده است که بخشی از این بازیگران نقش شان عیان و آشکار و بخشی دیگر در خفا و پنهان نقش آفرینی می کردند. اگر می خواهیم به ریشه یابی درستی از فتنه های سیاسی برسیم و تحلیل جامعی از شکل گیری آنها داشته باشیم، بایستی ابتدا بازیگران فعال این عرصه بخصوص لایه های پنهان آن را شناسایی کنیم و سپس به تجزیه و تحلیل نقش های آنها بپردازیم.

غالبا در فتنه های سیاسی – اجتماعی توجه اذهان به سمت بازیگرانی می باشد که در عرصه سیاسی بصورت آشکار فعال هستند و نگاه های کمی به سمت بازیگران مخفی و لایه های پنهان توجه می کنند، البته این امر هم طبیعی می باشد، چرا که بازیگران پنهان همیشه در سایه حرکت می کنند و برای همین فعالیت هایشان خیلی کم به چشم می آید. باید به این نکته توجه کنیم که مهمترین بخش یک فتنه بخش پنهان آن می باشد، در این بخش است که بازیگران باهوش و طراحی در قامت اتاق فکر با فراهم کردن بستر اتخاذ تصمیمات خاص، یک جریان را به سمت ایجاد فتنه هدایت می نمایند.

به بیانی دیگر فتنه ها شبیه تئاتر و یا فیلم های سینمایی هستند که عده ای در جلوی صحنه و عده ای دیگر در پشت صحنه ایفای نقش می کنند. همانطور که در یک فیلم یا تئاتر عوامل پشت پرده کارگردانی، برنامه ریزی و هدایت کار را در دست دارند، در یک فتنه یا حادثه سیاسی نیز عوامل پشت صحنه کارگردانی و هدایت کار را بعهده دارند. عوامل جلوی صحنه هم در یک فیلم و یا فتنه در نقش هایی که برای آنها توسط عوامل پشت صحنه مشخص شده است، ایفای نقش می نمایند.

اگر به حوادث و فتنه هایی نظیر کودتای 28 مرداد و یا فتنه سال88 که در صحنه سیاسی کشورمان واقع شدند، نگاهی ژرف اندیشانه ای داشته باشیم، تا حدودی به نقش آفرینی بازیگران پنهان این عرصه پی خواهیم برد. در فضای سیاسی کشورمان بعد از انقلاب اسلامی و بخصوص بعد از ارتحال حضرت امام(ره) یکی از چهرهای سیاسی که نگاه برخی از محققین و اصحاب رسانه را به خود جلب نمود، آقای سید محمد موسوی خوئینی ها می باشد، روحانی زیرک و طراحی که همانند یک شطرنج باز ماهر در عرصه سیاسی کشور نقش آفرینی می کند. برخی از اصحاب قلم و تحقیق از زوایایی مختلفی به بررسی افکار، فعالیت ها و نقش وی در بستر سازی و هدایت فتنه ها پرداخته اند که البته این مهم هنوز نیازمند بررسی و تجزیه و تحلیل بیشتری می باشد.

ما(یاران امام) در اینجا قصد داریم به بررسی یکی دیگر از بازیگران مهم و پشت پرده جریان فتنه که زیاد مورد توجه اصحاب رسانه و تحقیق قرار نگرفته، بپردازیم:

سید سراج الدین موسوی( یا همان سید اسماعیل کوشکی) متولد 1337 و اهل کوشک اصفهان می باشد. وی روحانی زیرک و با تحصیلات حوزوی پایینی است که در بین دوستانش مشهور به سراج است. او یکی از عناصر نزدیک و حامی طیف آقای منتظری و عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز و از اعضای شورای مرکزی مجمع مدرسین و محققین قم، می باشد.

حال برای آشنایی بیشتر با سید سراج الدین موسوی، نگاهی به برخی از زاویای زندگی او می اندازیم:

سوابق سراج الدین موسوی:

1 – فرماندهی کمیته انقلاب اسلامی با حکم حضرت امام(ره) به مدت 5 سال(از سال 1364 تا 1369)

2 – مسئول خانه فرهنگ ایران در پاکستان با حکم وزیر ارشاد وقت(سید محمد خاتمی)

3 – مسئولیت نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) در پاکستان و شبه قاره هند

4 – مسئول بنیاد شهید در پاکستان

5 – سرپرست امور بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره)

6 – سفیر ایران در پاکستان در دولت اصلاحات

 

فرزندان سراج الدین موسوی:


سید امین موسوی

1 – عبدالله امین متولد 1359 دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا از موسسه UEL   انگلستان و ساکن انگلستان منطقه شرق لندن می باشد. وی لیسانس خود را در رشته مکانیک در پاکستان اخذ نموده است.

 

سید میثم هاشمی در کنار همسرش فاطمه موسوی در سمت راست تصویر دیده میشوند

2 – فاطمه متولد 1360 همسر میثم هاشمی(برادر زاده مهدی هاشمی معدوم در بیت آقای منتظری). وی سال 1383 با میثم هاشمی ازدواج نمود که اجرای خطبه عقد آنها توسط آقای منتظری جاری گردید، فاطمه موسوی دانشجوی پزشکی در داخل کشور است.

3 – حسین متولد 1366 که دانشجوی مقطع لیسانس کامپیوتر در کشور انگلستان بوده و پس از اتمام تحصیل و اقامت در شرق لندن به کشور بازگشته است.

 

سید شهاب موسوی فرزند تازه طلبه سراج

4 – سید شهاب الدین موسوی متولد 1376 که چند وقت است به همراه یک آقازاده وارد حوزه علمیه شده است. منش، رفتارها و کردار وی و دوستانش تناسبی با حوزه و طلبگی ندارد.

5 – میثم هاشمی داماد سراج و فرزند هادی هاشمی(بردار مهدی هاشمی معدوم) است که وی سابقه درگیری با بسیج جماران، بدلیل همراهی با جریان فتنه را در پرونده قضایی خود دارد. لازم بذکر است که تمامی فرزندان سراج از حامیان جریان فتنه می باشند.

نکته ای که در مورد فرزندان تحصیل کرده سراج در کشور انگلستان وجود دارد، سفرهای متعدد سراج به این کشور به بهانه سرکشی به فرزندانش می باشد. البته سراج سفرهای متعدد و مداومی به کشورهای خارجی دیگری مانند پاکستان، قطر، امارات و... نیز دارد که این موضوع شائبه هایی را در خصوص ارتباطات وی در خارج از کشور به وجود می آورد.

نکاتی در خصوص سراج:


سراج به همراه سید حسن خمینی در منزل یوسف صانعی

 

1 – سراج در حکم یک فعال سیاسی با اضلاع مختلف است، بعنوان مثال یک ضلع آن به بیت و جریان آقای منتظری وصل است و ضلع دیگرش به بیت امام(ره) و منسوبین به این بیت متصل می باشد و یا ضلع دیگرش به جریان نهضت آزادی و ضلع دیگر آن به افراطیون جریان اصلاحات وصل است. جالب است او سعی می کند برای پیشبرد اهدافش یک ضلع خود را به بخشی هایی از نظام مرتبط کند. خلاصه مطلب او جمع اضداد است، چرا که مگر می شود از یک طرف عاشق و دلبسته آقای منتظری و حامی جریانش بود، ولی از طرف دیگر خود را فدایی امام(ره) و پیرو خط امام(ره) نشان داد! شکی نداریم که نزدیکی تاثیرگذار امروز او به بیت حضرت امام(ره) حساب شده و بر اساس طرح و برنامه است. در اینجا سوگمندانه باید گفت، او امروز با نفوذترین چهره نزدیک به بیت امام(ره) می باشد، فقط کافی است در این خصوص نگاهی به گزارشات تصویری سایت جماران بیاندازید و حضور او را در اکثر دیدارها و مراسم های منسوبین به امام(ره) مشاهده کنید.(در بخش دوم گزارش بیشتر به این موضوع می پردازیم).

2 – فعالیت های سیاسی سراج بیشتر در دو شهر تهران و قم متمرکز است.

الف)محل فعالیت های سراج در قم:

کتابخانه اقبال لاهوری

 

او برای فعالیت هایش در قم پایگاهی تحت پوشش کتابخانه اقبال لاهوری در نزدیکی حرم حضرت فاطمه معصومه(س) ایجاد کرده و آنجا را به محلی برای برگزاری جلسات خصوصی خود با فعالین سیاسی و حوزوی جریان فتنه تبدیل نموده است. همچنین این مکان بزرگ که در چندین طبقه احداث شده محلی برای برگزاری برخی از جلسات عمومی و فعالیت های جریان فتنه نیز می باشد. در یک جمله باید گفت سراج نقش یک رابط بانفوذ را بین بخش حوزوی جریان فتنه با بخش سیاسی جریان فتنه در تهران بعهده دارد.

ب) محل فعالیت های سراج در تهران:

دفتر فعلی آقای خاتمی که یک کاخ مصادره ای متعلق به بنیاد مستعضفان و بطور موقت در اختیار دفتر حضرت امام(ره) قرار گرفته، چندین سال است که از طرف آقای محمد علی انصاری(سرپرست دفتر امام(ره)) در اختیار سراج و محل فعالیت ها و جلسات او می باشد. البته بعد از اتمام ریاست جمهوری آقای خاتمی سراج بخش بیشتر این ملک را برای فعالیت های آقای خاتمی در اختیار وی قرار داد و یکی از طبقات آن را دفتر کار خود نمود. لازم بذکر است که اخیرا در مطلبی به واگذاری نامشروع و رایگان این ملک به آقای خاتمی اشاره کردیم.

 

منزل سراج در یکی از فرعی های دنج جماران

سراج منزلی هم در یکی از فرعی های دنج منطقه جماران دارد که اخیرا با بهره گیری از بهترین امکانات در چهار طبقه تجدید بنا شده است. این منزل هم یک از محل هایی است که سراج برخی از جلسات خاص و خصوصی اش را با فعالین جریان فتنه در آن برگزار می کند. همچنین سراج ویلایی هم در منطقه لواسان(منطقه کلوگان) دارد.

 

3 – فعالیت های اقتصادی سراج بصورت مشترک با افرادی همچون غلامحسین کرباسچی و برخی از مرتبطین وی انجام می شود.

ادامه دارد....

 

 


بزودی گزارشی در خصوص سید سراج الدین موسوی منتشر می شود

ارسال شده توسط یاران امام در 92/2/6:: 5:26 عصر

 

چند وقت پیش در مطلبی خطاب به سید سراج الدین موسوی(عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز و از اعضای مجمع مدرسین و محققین قم)، سوالاتی را مطرح نمودیم و خواستار پاسخگویی وی به این پرسش ها شدیم. در آنجا اعلام کرده بودیم که اگر ایشان سوالات ما را بی پاسخ بگذارد، بنا بر وظیفه انقلابی مان ناگفته هایی که از وی داریم را برای تنویر افکار عمومی و شادی روح حضرت امام(ره) منتشر خواهیم کرد.

حال با توجه به عدم پاسخگویی آقای سراج الدین موسوی و بر اساس وعده ای که داده بودیم، ان شاء الله بزودی گزارش ویژه ای در خصوص ایشان در دو بخش منتشر خواهیم نمود.

 


انتقاد شدید آیت الله جوادی آملی از گزارش دادن به BBC

ارسال شده توسط یاران امام در 92/2/3:: 12:46 صبح

 

به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله عبدالله جوادی آملی پیش از ظهر دوشنبه در درس تفسیر خود که در مسجد اعظم برگزار شد، در ادامه تفسیر سوره مبارکه احزاب، گفت: کسانی که علمشان در حد حس و تجربه است، کارایی و کارآمدی آنان نیز در حد حس و تجربه است، برخی غیر از غذای ظاهری تجربه‌ای ندارند، اما گروهی که معرفت‌شناسی آنان به عقل و تجرید رسید و ضمن بهره‌برداری از حس، از تجرید عقلی استفاده می‌کنند و کارهای دنیایی‌شان هم برای آخرت انجام می‌دهند، مسأله جنگ و احزاب هم همین است.

وی افزود: برخی جنگ می‌کنند تا خاک و کشور بگیرند و به سلطه دست یابند، برخی می‌جنگند که مانع را از سر راه بشریت بردارند، از محرومان دفاع می‌کنند و افراد سنگدل را دفع می‌کنند، احزابی که از درون و بیرون علیه مدینه حرکت کردند، همان جنگ حسی و تجربی بود که هدفشان سلطه بود، مؤمنانی که به دستور پیامبر(ص) می‌جنگیدند برای احیای کلمه طیبه و پیروزی کلمه الله است.

مفسر برجسته قرآن کریم افزود: در جنگ احزاب منافقان و کسانی که در دلشان مرض بود، یک حرف و یک کار داشتند، کسانی که ایمان داشتند نیز یک حرف و یک کار داشتند؛ حرف منافقان این است که «مَّا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا» کار آنان هم این است که به حضرت پیامبر(ص) پشت کردند «وَلَقَدْ کَانُوا عَاهَدُوا اللَّهَ مِن قَبْلُ لَا یُوَلُّونَ الْأَدْبَارَ»، اما مؤمنان می‌گویند «هَذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ».

وی اظهار داشت: برای مؤمنان این صحنه آزمون باعث رشد آنان است و کسانی که موفق باشند درجه و سیر کمالی‌شان بالا می‌رود و فعل آنان هم در آیه 23 بیان شد: «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ»، این‌ها دین‌شان را ادا کردند، این چهار امر دو به دو در کنار هم قرار گرفت، منافقان معرفت‌شناسی حسی و تجربی دارند و می‌گویند «إِنْ هِیَ إِلَّا حَیَاتُنَا الدُّنْیَا نَمُوتُ وَنَحْیَا وَمَا نَحْنُ بِمَبْعُوثِینَ»، جز این زندگانى دنیاى ما چیزى نیست مى‏میریم و زندگى مى‏کنیم و دیگر برانگیخته نخواهیم شد.

مهم‌ترین سؤال آلمانی‌ها این بود که چرا فاطمه معصومه تجلیل می‌شود

مفسر برجسته قرآن کریم اظهار داشت: چند روز قبل یک عده‌ای دانشگاهی از آلمان آمده بودند، که از میان آنان دو خانم بودند و بقیه خبرنگار و دانشمندان آلمانی بودند، گمان کردم آنان سؤالات علمی دارند، اولین و آخرین و مهم ترین سؤال آنان درباره حضرت معصومه‌(س) بود، می‌پرسیدند که این خانم چه کرد که این قدر مورد تجلیل است، خیال می‌کردند فاطمه معصومه(س) داروی سرطان یا معدن گاز و نفت کشف کرده است، اصلا درنمی‌یافتند که تجرید یعنی چه،  من هیچ گمان نمی کردم آن‌ها سؤالشان در این زمینه باشد، مهمترین سؤال شان این بود که این زن چه کرد که این همه مردم به او احترام می‌کنند.

وی بیان کرد: کم کم برای آن‌ها گفتم که یک روح، یک اخلاق، یک معنویت، یک انسانیتی غیر از حیوانیت داریم، آن‌ها کم کم به هوش آمدند که خبری هم هست، این‌ها فکر می‌کردند اگر برای کسی گنبدی و بارگاهی درست کردند، آن فرد باید حتما معدن و دارویی کشف کرده باشد، برای همین هم در این فکر نیست، «الناس نیام اذا ماتوا انتبهوا» مردم خواب هستند وقتی بیدار شدند، می فهمند؛ علم بی‌دین و دین بی‌علم هر دو خطرآفرین است، غیر از تجربه و حس حقیقتی به نام جان و تجرید وجود دارد، ابدیت و گوهر انسان وجود دارد، این نشئه نسبت به حقیقتی که انسان در پیش دارد قابل بیان نیست.

معصوم منشأ نوشتن قانون است

حضرت آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به آیه «لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» اظهار داشت: وجود مبارک پیامبر(ص) الگوی جهان‌داری بود، فرمود این شخص شایسته است که به او تأسی کنید، فرمود او قدوه است، اگر یک کوثر جوشانی باشد، آدرس می‌دهند که آب خنک در دامنه فلان کوه است، به تشنه نمی‌‌گویند برو بنوش، بلکه می‌گویند همچو چیزی وجود دارد، اگر تشنه هستید بنوشید، چون بالقول المطلق حضرت را اسوه دانست معلوم می‌شود که معصوم است، اگر قرآن می‌گفت اگر با فلان قانون مطابق باشد و قید می‌زد، معلوم می‌شد که آن حضرت معصوم نبود، ما قانون را از فعل و قول و تقریر معصوم استنباط می‌کنیم، این تنها درباره رسول خدا(ص) نیست، مانند این‌که حق در مدار علی می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) بالقول المطلق اسوه است، نه این‌که پیش از این قانونی داشته باشید و کارها را بر اساس او بسنجید، اگر کسی معاذالله معصوم نباشد، منشأ نوشتن قانون نیست، اگر کسی معصوم نباشد منشأ قانون‌نویسی نمی‌شود، قانون را از سیره و سنت پیامبر(ص) می‌نویسند؛  از قانون مجسم کسی دلیل نمی‌خواهد، چهارده معصوم(ع) همه کوثر و اسوه هستند، اگر گوهری بالقول المطلق اسوه باشد، حتما معصوم است، فرمود او اسوه است.

برخی افراد منتظر اتفاق افتادن حادثه‌ای و گزارش آن به رسانه‌های خارجی هستند

مؤلف کتاب الحیاة با قرائت آیه «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»، اظهار داشت: گرچه منهم من ینتظر بالقول المطلق کسانی که منتظر هستند را جزو این آیه می‌داند، اما ظاهر این آیه درباره جنگ احزاب است، یعنی برخی شربت شهادت نوشیدند و برخی منتظر هستند، مشکل مدینه این بود که یک عده منافق و یک عده فی قلوبهم مرض و یک عده گذشته از نفاق ارتباط سوء سیاسی داشتند، خبرچین بودند و خبری که از رسول‌الله منتشر می‌شد، فورا گزارش می‌دادند، «فَتَرَى الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِم مَّرَضٌ یُسَارِعُونَ فِیهِمْ یَقُولُونَ نَخْشَى أَن تُصِیبَنَا دَآئِرَةٌ»، مى‏بینى کسانى که در دلهایشان بیمارى است در دوستى با دشمنان شتاب مى‏ورزند مى‏گویند مى‏ترسیم به ما حادثه ناگوارى برسد.

وی بیان کرد: یک عده کسانی هستند که قلبشان مریض است تا یک حادثه جزیی اتفاق می‌افتد با بی‌بی‌سی تماس می‌گیرند، مگر نمی‌دانید او بدترین دشمن است، منتظر هستند، در پاسخ هم می‌گویند شاید نظام شکست خورد و ما چرا رابطه‌ مان را با سایرین خراب کنیم، خداوند می‌فرماید اگر اسلام و انقلاب اسلامی پیروز شد جواب خدا و پیامبر را چه می‌گویید، این گروه در مدینه بودند، همه این‌ها در جنگ احزاب خفه شدند.

حقیقت نامتناهی خدا را با مفهوم نمی‌توان حل کرد

استاد برجسته حوزه علمیه قم اظهار داشت: گاه خداوند می‌گوید بجنگید من کمک تان می‌کنم، گاه می‌گوید لازم نیست بجنگید من خود کار را انجام می‌دهم: «وَکَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِینَ الْقِتَالَ» خداوند جنگ را از مؤمنان برداشت و «إِذْ جَاءتْکُمْ جُنُودٌ فَأَرْسَلْنَا عَلَیْهِمْ رِیحًا وَجُنُودًا لَّمْ تَرَوْهَ» این موضوع را حل کرد، لذا فرمود این کار را ما به تنهایی انجام دادیم؛ این فیض و قدرت خدا در شما ظهور کرده است، در جایی عده زیادی می‌ترسیدند: «ثُمَّ أَنَزلَ اللّهُ سَکِینَتَهُ عَلَى رَسُولِهِ وَعَلَى الْمُؤْمِنِینَ» شما که گرسنه بودید برایتان باد و باران فرستادیم، قدرت به شما دادیم، نه این‌که به نحو تفویض کار دادیم و گفتیم بروید بجنگید، خدا آیینه آفرید و در آیینه تجلی کرد.

وی گفت: با یک فیض خداوند مرائی خلق می‌کند و با یک فیض دیگر خود را در این مرائی متجلی می‌کند، ماها صورت مرآتیه خداوند هستیم و نباید خود را مستقل بدانیم، باید بگوید من نشانه او هستم، ما آینه هستیم و بحث می‌کنیم که مستقل هستیم، هیچ موجودی نیست، درباره خداوند داوری کردن و موضوع و محمول گرفتن محال است، مفهوم نظری را با مفهوم بدیهی در علوم عادی می‌توان حل کرد، اما یک حقیقت نامتناهی را با مفهوم نمی‌توان حل کرد، این امر نیاز به شهود دارد.

 


<      1   2   3   4      



پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ