سفارش تبلیغ
صبا ویژن

حضور ناگهانی و 3 سئوال اساسی از آقای هاشمی رفسنجانی

ارسال شده توسط یاران امام در 92/2/30:: 5:34 عصر

 

«هاشمی آمد». این تیتر اکثر روزنامه های اصلاح طلب، فردای ثبت نام دقیقه نودی هاشمی رفسنجانی در کارزار انتخابات ریاست جمهوری بود. مواضع ابهام آلود آیت الله 80 ساله، موجب شده بود تا برای بسیاری از افراد - جز آنان که به معیار تجربه و شناخت نزدیک، پیش بینی دقیقی نسبت به رفتار سیاسی هاشمی دارند - این حضور ناگهانی به عنوان یک شوک بزرگ تلقی شود.

یک ویژگی رخدادهای به ظاهر ناگهانی و شوک آفرین عرصه سیاست، غبارآلوده شدن فضا و جابجایی متن و حاشیه و در نتیجه، شکل گیری نوعی سردرگمی اجتماعی است که به زایل شدن سئوالات اساسی و واقعی در افکار عمومی می انجامد.

فضاسازی سیاسی و رسانه ای که به دنبال ثبت نام غیرمنتظره آقای هاشمی رفسنجانی ایجاد شد، علی الظاهر این هدف را دنبال می کند که سئوالات اساسی افکار عمومی درباره وی را به حاشیه رانده و صورت مسئله های جدیدی را جایگزین کند.

ادبیات حاکم بر بیانیه ها و مواضع اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز این گمانه را تقویت می کند که ایشان تاکتیک «حرکت از پله دوم» را در پیش گرفته است.

اما حقیقت امر این است که گرچه اقدامات شوک آور تا حدودی می تواند افکار عمومی را به صورت مقطعی تحت تاثیر قرار دهد، اما حافظه تاریخی مردم، صورت مسئله ای نیست که به آسانی قابل پاک شدن باشد.

آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان یک چهره سیاسی دارای سابقه اجرایی در کشور، کارنامه و عملکردی دارد که به طور طبیعی از جوانب و مناظر مختلف قابل نقد یا تمجید است و طبیعتاً ایشان با اتکا به همین کارنامه، مجدداً خود را در معرض رای ملت قرار داده است. اما فارغ از این کارنامه اجرایی، طی سال های اخیر مواضعی از جانب وی اتخاذ شده که شاکله وجودی هاشمی سال 92 تا حدود زیادی متاثر از این مواضع است و قطعاً افکار عمومی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نمی تواند به آسانی از این سئوالات و ابهامات عبور کند.

یکی از اصلی ترین سئوالات فراروی آقای هاشمی، موضع ایشان در قبال انتخابات ریاست جمهوری سال 84 و 88 است. در انتخابات سال 84 آقای هاشمی در قامت کاندیدا وارد عرصه شد و در انتخابات 88 نیز تمام قامت به حمایت از میرحسین موسوی پرداخت. نتیجه این دو آزمون ملی، به ضرر آقای هاشمی و به نفع رقیب وی بود.

آقای هاشمی در سال 84 به رغم آن که برگزار کننده انتخابات، دولت خاتمی بود نتیجه را عملاً نپذیرفت و با ادعای تلویحی تقلب در انتخابات، کار را به خدا واگذار کرد! در انتخابات سال 88 نیز آقای هاشمی از ماهها پیش ، موضوع «تقلب»‌ را به عنوان یکی از کلیدواژه های دائمی در دستور کار قرارداد و نهایتاً نیز، همراه و همسو با فتنه گران، مدعی وجود ابهام در انتخابات شد و تا به امروز نیز هیچ قرینه ای مبنی بر پذیرش اشتباه از جانب وی دیده نشده است. این موارد غیر از نقش آفرینی مستقیم خانواده و فرزندان آقای رفسنجانی در فتنه 88 از جمله آشوب های خیابانی غیرقانونی است.

اکنون و در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، آقای هاشمی رفسنجانی بار دیگر خود به صحنه رقابت پای گذاشته است. البته چنین حضوری حق قانونی وی می باشد و تنها شورای نگهبان است که می تواند درباره صلاحیت افراد اظهار نظر کند. اما حق مردم و افکار عمومی  هم هست که از آقای هاشمی رفسنجانی سئوال کنند:

 1- آقای هاشمی! شما که در دو انتخابات ریاست جمهوری گذشته، مهر عدم سلامت بر  روند انتخابات زده و ادعای غیرمستند تقلب را مطرح کرده اید، اکنون با چه منطقی مجدداً وارد صحنه رقابت شده اید؟

2- آقای هاشمی! اگر مجریان انتخابات ایران (چه در دولت خاتمی و چه در دولت احمدی نژاد) سالم نیستند و حدود 400 هزار دست اندرکار انتخابات برای شکست شما دست به یکی کرده و تقلب می کنند، حضور مجدد شما در عرصه ای که قبلاً دو بار آزموده اید، چه توجیه عقلانی دارد؟

3- حضرت آیت الله! عرصه رقابت انتخاباتی قابل پیش بینی نیست. اگر برای بار سوم، آرای اکثریت مردم به نفع شما نبود و بر اساس آنچه که صندوق های رای مشخص می کنند، رقبایتان پیروزی را از آن خود کردند، آیا حاضر به پذیرش نتیجه هستید؟ چه تضمینی وجود دارد که مشابه دو دور گذشته، با اعراض از پذیرش رای مردم، روند انتخابات را ملکوک و مخدوش نخوانید و خدای ناکرده زمینه برای حوادثی مشابه فتنه 88 فراهم نشود؟ 

به نظر می رسد، پاسخ به این سئوالات از جانب آیت الله هاشمی رفسنجانی تا پیش از شروع رسمی رقابت های انتخاباتی بسیار مهم و اساسی است و بی پاسخ ماندن آنها ، رونق دادن به بازار پرابهامی است که در آینده مشکلات اساسی تری به وجود خواهد آورد.

 


نظر شما درباره این عکس چیست؟

ارسال شده توسط یاران امام در 92/2/29:: 3:41 عصر

نماز خواندن آقای هاشمی رفسنجانی در حرم حضرت معصومه(س) 


چه شخصی در منزلش در جماران برای هاشمی اخبار را ردیابی می کند؟

ارسال شده توسط یاران امام در 92/2/25:: 7:32 عصر

 

روزنامه شرق روز دوشنبه   23 اردیبهشت 1392، مصاحبه ای را از علی عسگری(یکی از مشاوران آقای هاشمی رفسنجانی) در خصوص کاندیداتوری آقای هاشمی رفسنجانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری منتشر نمود.

آقای عسگری در این مصاحبه ضمن بیان نکاتی قابل تامل، در برابر یکی از پرسش ها چنین پاسخ داد:

سوال خبرنگار روزنامه شرق: خبر قدرت‌الله علیخانی درباره آماده‌شدن «سی‌دی»‌هایی برای تخریب هاشمی تا چه میزان صحت دارد؟ 

پاسخ علی عسگری: ایشان فرد بی‌اطلاعی نیست و از نظر ردیابی اخبار و موارد و تخریب، ایشان صاحب‌نظر هستند و این روزها هم فارغ‌البال در جماران مستقرند و خبرهای دست اولی می‏گیرند.

در اینجا باید به آقای عسگری گفت: اولا مطرح کردن این سوال و خبر قدرت الله علیخانی در راستای سیاست مظلوم نمایی برای آقای هاشمی رفسنجانی می باشد. دوما آقای علیخانی در منزلش در جماران، چگونه خبرهای دست اول را می گیرد و ردیابی می کند؟! بله ما می دانیم که منزل گران قیمت ایشان در مجاورت خانه آقای موسوی لاری و روبروی خانه مجلل آقای خاتمی و در نزدیکی منازل دیگر چهره های اطلاح طلب در جماران می باشد، حال آیا ایشان این روزها فارغ البال در خانه اش در جماران مستقر شده که اخبار دست اول را از این حضرات بگیرد؟ خوب اگر این طور است چرا وقت با ارزش! آقای علیخانی را می گیرید و ایشان را فارغ البال در منزلش مستقر می کنید! آخر ناسلامتی آقای علیخانی مشاور پارلمانی حضرت آیت الله است نه مشاور ردیابی اخبار و تخریب! بهتر نیست این کار را به مهدی جان حضرت آیت الله واگذار کنید که ایشان فارغ البال در منزل حضرت آیت الله در جماران با تخصصی که در این زمینه دارد، این کار را انجام دهد! نکند که مهدی جان این روزها فارغ البال نمی باشد که بتواند این ماموریت را انجام دهد؟! نکند آقا مهدی این روزها فارغ البال نیست که هیچ، بلکه سرش بسیار شلوغ و در حال نقش آفرینی ویژه ای می باشد؟! سوما به شما پیشنهاد می کنیم، اگر آقای علیخانی کارشناس ردیابی اخبار و تخریب است، بهتر است ایشان را مشاور ردیابی اخبار و تخریب حضرت آیت الله کنید تا برای همیشه فارغ البال در منزلش مستقر باشد و برای شما ردیابی اخبار کند!

 

 


   1   2   3   4      >



پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ